"Екип": Нејмар не жели да напусти ПСЖ, тражи обештећење од 200 милиона евра

Танјуг
Foto: Танјуг/АП

ПАРИЗ- Фудбалер Пари Сен Жермена Бразилац Нејмар поручио је челницима клуба да не жели да напусти редове шампиона Француске, пошто има уговор до јуна 2027. године, преноси "Екип".

Нејмар је 2017. године стигао у ПСЖ из Барселоне за чак 222 милиона евра. Бразилски фудбалер је ове сезоне поред Лионела Месија и Килијана Мбапеа требало да буде лидер тима. Међутим, Нејмар је на константном удару критика због лоших игара у дресу "светаца", а наводно је у сукобу са тренером Кристофом Галтијеом и спортским директором клуба Луисом Кампосом.

Француски медији подсјећају да се бразилски фудбалер повриједио на мечу са Лилом, а одсуствоваће неколико недјеља ван терена.

"Челници ПСЖ-а су одлучили да продају Нејмара, пошто желе да граде тим око Мбапеа. Бразилац је био непријатно изненађен када је чуо да клуб планира да га прода на крају сезоне. Нејмар је љут на челнике клуба, јер не жели да се одрекне високе своте новца, коју зарађује у Паризу. Он је поручио челницима клуба да не жели трансфер у други клуб. Једина могућност је раскид уговора, али Бразилац у том случају тражи обештећење од 200 милиона евра", пише "Екип".

Француски медији подсјећају да је Нејмар један од најплаћенијих фудбалера свијета.

"Нејмар је овим наступом шокирао челнике ПСЖ-а, који нису ни слутили да Бразилац захтијева толико обештећење ако раскине уговор са клубом. Њима је јасно да Нејмар неће лако да одустане од своје намјере. Он је поручио руководству клуба да ће да одбије сваку понуду коју ПСЖ прихвати за њега. То само доказује да су Нејмар и његови адвокати бахати", наводи "Екип".

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана