Џајић: Све жеље испуњене, играти за Звезду највећа

Танјуг
Џајић: Све жеље испуњене, играти за Звезду највећа

БЕОГРАД - Драга наша Звездо, хвала вам што сте 60 година претворили у ово незаборавно вече. Нема ријечи које су достојне среће, поноса и части коју сте ми указали у најсвечанијем тренутку у мојој професионалној каријери. Више немам неостварених жеља, све су испуњене под нашом срећном Звездом.

Вредело је”, рекао је легендарни Драган Џајић на свечаности поводом 60 година од његовог доласка међу црвено-бијеле.

Звезда је вечерас у Џајићеву част приредила прердставу у Народном позоришту под именом “Драган Џајић - марка за цео свет”, а уједно је објављено да ће на крају сезону у његову част повучи дрес са бројем 11.

“Наравно да су титуле у Барију и Токију нешто посебно, али сви трофеји су ми пођеднако важни. Верујте ми, најдраже од свега ми је то што сам имао привилегију да играм за Звезду. Све друго је лепо, али најлепше је носити Звездин дрес на терену”, рекао је Џајић послије свечаности.

Он је рекао да се нада да ће још дуго живјети, бити уз Звезду и помагати колико може.

“Звезда је део мог живота, надам се да ће нове генерације успети и да ме превазиђу. Ако сам могао ја да дођем са Уба са 17 година, зашто не би могао неко и сада”, истакао је Џајић и констатовао да му је веома драго што Звезда поново доминира српским фудбалом.

“И када сам био играч, касније и као функционер, увек сам мислио да могу боље. Тако да верујем да и сада Звезда може и боље и још више”, поручио је Џајић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана