Душан Влаховић биће спреман за Катар

ГС
Foto: Архива

Јувентус је испао из Лиге шампиона након пораза од Бенфике 4:3, а на том мечу је остао и без Душана Влаховића који се повриједио. Иако је дјеловало да повреда примицача није озбиљније природе, касније се испоставило да га ипак бол мучи више него што се првобитно мислило.

На мечу Серије А без њега Јувентус је успио да “ишчупа” побједу од 1:0 над Лећеом, а сада је Масимилијано Алегри пред дуел Лиге шампиона са Пари Сен Жерменом донио добре вијести. Србин је скоро спреман да се врати и сигурно је да ће бити на располагању Драгану Стојковићу Пиксију у Катару.

– За сутра осим Локателија немамо других играча који су се опоравили. За меч са Интером имаћемо Ди Марију и Бремера на располагању. Влаховић? Сутра није у саставу, надамо се да ће за недјељу бити спреман – истакао је Алегри.

Након меча са ПСЖ-ом у Торину, Јуве ће у недјељу на свом терену дочекати Интер у дербију Серије А, а на том мечу Алегри неће моћи да рачуна на огроман број фудбалера.

– Зашто се дешавају повреде мишића? Мислим да је то зато што је много утакмица нагурано у распоред. Када почнете првенство без тројице играча остаје вам 21 фудбалер који мора да игра више него што је планирано. Нешто смо ту лоше урадили –  искрен је био италијански стручњак.

Он се осврнуо и на испадање из Лиге шампиона и нагласио да је и Лига Европе такмичење које би желио да његов тим игра.

– Мораћемо да пробамо да одемо што даље у Лиги Европе, то је јако лијепо и битно такмичење, а такође је Европа. Веома сам разочаран што смо испали из Лиге шампиона, мораћемо да се осврнемо на ту прилику – објаснио је Алегри, пренио је Мондо.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана