Дурент и Харден прејаки за Репторсе

гс
Foto: нба

Бруклин Нетси су резултатом 116:103 побиједили Торонто Репторсе у недјељу увече.

Торонто Репторси у својој "Скотијабанк Арени" поражени су од Бруклин Нетса, након маестралне партије Кевина "КД" Дурента у којој је постигао 31 поен уз по 7 скокова и асистенција.

 

Одличан је био и Џејмс Харден који је био на ивици трипл-дабла са 28 поена, 10 скокова и 8 асистенција, али и лошим процентом шута за три поена, док је из игре био на 7 од 16.

Ово је седма побједа Нетса у сезони, док су Репторси након пораза од дивизијског ривала на скору 6 побједа и 4 пораза.

 

Њих је предводио Фред Ванвлит са 21 постигнутим поеном и уз то је имао 3 скока и 8 асистенција, док га је испратио Оу Џи Ануноби са 16, а Паскал Сијакам је у повратничкој партији имао 15 поена.

 

Што се тиче саме утакмице, Дурент је одлично отворио већ у првој четвртини када је постигао 12 поена, док се Харден тада генерално мучио, а Сијакам показао да неће тек тако дозволити Нетсима да се одлијепе, ипак 29:26 је било довољно за осмијех црно-бијелог тима.

 

Други квартал је припао домаћем тиму, они су 34:24 добили тај дио меча и успјели да на полувријеме оду са 60:53, да би се Дурент и Харден "разгоропадили" у другом полувремену и потпуно их потукли.

 

На крају су без проблема славили резултатом 116:103.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана