Дубичанка направила трансфер каријерe

Д.Д.
Дубичанка направила трансфер каријерe

ШИОФОК- Најбоља рукометашица првенства БиХ за прошлу сезону Јована Илић каријеру наставља у Мађарској. Сјајна Дубичанка је остварила трансфер каријере и потписала је за мађарски Шиофок.

Илићева је са Грудама освојила „дуплу круну“ у БиХ, а раније је још наступала за подгоричку Будућност. Била је и најбољи стријелац лиге са 227 голова. Њен нови клуб је завршио на петој позицији.

-Срећна сам што сам се придружила тако сјајном тиму као што је Шиофок. Видјела сам да ће наредне сезоне екипе бити састављена од младих веома талентованих играчица и привукао ме тај концепт клуба. Желим да се додатно развијам, да искористим ову прилику која ми се пружа. Надам се да привикавање на нову средину ићи брзо и увјерена сам да заједно можемо остварити постављене циљеве. – рекла је Јована Илић након потписивања уговора.

Главни  тренер мађарског тима Ендре Кои истиче да Јована има сјајан потенцијал.

- Јована је млада, амбициозна рукометашица која је имала сјајан учинак у својој лиги. Нама је био потребан такав играч који може да одговори на неколико позиција у тиму и драго ми је што смо је довели – поручио је тренер мађарске екипе. Д.Д.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана