Драма у Данској: Српска играчица се ухватила за груди и срушила на терен

ГС
Foto: Скриншот/РТС

Јована Јововић је морала да буде изнесена напоље са терена након што је пала на подлогу у осмом минуту меча са Јапаном.

Једна од најбољих рукометашица Србије Јована Јововић имала је веома неугодну ситуацију када се осмом минуту посљедњег меча српске репрезентације на Мундијалу срушила на терен.

Након добре одбране српског тима и одбране искусне Марије Чолић, умјесто да крене контра Српкиња све је стало. Дигла је руку 22-годишња Јововић и зауставила игру против тима Јапана. 

Ухватила се за груди, а онда легла на подлогу! Убрзо је дотрчао љекар српског тима, а потом је и комплетан тим дотрчао до своје саиграчице!

У том тренутку је Јапан водио са 4:1, а Александра Вукајловић је подигнута са клупе од стране селектора Уроша Брегара. Ипак неколико минута су љекари пружали помоћ Јовани Јововић на терену прије него што је уз помоћ доктора и једне саиграчице успјела да напусти терен, преноси РТС.

Погледајте како је то изгледало:

Након почетног шока и драме са Јованом Јововић, Србија је успјела да се опорави и врати у игру послије почетних 6:1 за Јапан па је у 25. минуту било 6:6. 

Српска селекција је на овом шампионату свијета савладала само Чиле у првој групној фази, док су дјевојке поражене од Данске, Румуније, Њемачке и Пољске.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Galerija
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана