Драганић: Зажелио сам се рукомета

Дарко Драгичевић
Драганић: Зажелио сам се рукомета

БАЊАЛУКА - Репрезентативац БиХ Владо Драганић вратио се на паркет након више од годину дана паузе. Крилни играч заиграо је у дресу матичне Херцеговине која је поражена у Котор Вароша 26:31.

Драганић је оперисао укрштене лигаменте прије девет мјесеци и сад се након опоравка вратио на паркет. 

- Прва утакмица након више од годину дана паузе. Осјећај је бољи него што сам очекивао. Није било страха када сам почињао меч. Зажелио сам се рукомета, а срећом опоравак је протекао по плану. Најбитније је да је повреда прошлост и да могу да тренирам - истакао је Драганић.

Он је одлучио да се на паркет врати у дресу Херцеговине и да помогне младим саиграчима.

- Ту сам да им помогнем кад год будем могао. Херцеговина има заиста младу екипу која је веома талентована и покушаћу колико год то буде могуће да им помогнем својим искуством. Они су на новом почетку, све су домаћи млади играчи из Невесиња и сигурно је да се надам да ће неко од њих да направи додатни искорак у каријери - поручио је крилни играч.

Рукометаши Козаре остварили су први тријумф у текућој сезони “м:тел” Прве лиге Републике Српске. Тим из Градишке је до цијелог плијена дошао у дворани “Борик” у којој су са минималних 27:26 добили домаћи састав Младости.

Прво полувријеме припало је бањалучким рукометашима који су имали предност од 15:14. Узбуђења нису изостала ни у наставку овог окршаја у којем су гости на крају дошли до побједе до које су их предводили Бранко Мишановић са шест и Коста Штрбац са пет погодака. У редовима Младости учинак од шест голова имао је пивот Давид Престаш, док су по четири дали Алексеј Богданић и Лука Граховац.

Резултати 4. кола: Котор Варош - Херцеговина 31:26, Славија - Теслић 26:23, Дрина - ОРК БЛ 35:30, Младост - Козара (Г) 26:27, Козара (КД) - Дервента играју 16. октобра.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана