Драган Бајић враћа се на клупу Игокее против ФМП-а: За побједу потребно више од максимума

Милан Зубовић
Драган Бајић враћа се на клупу Игокее против ФМП-а: За побједу потребно више од максимума

ЛАКТАШИ - Тренер Игокее Драган Бајић враћа се на клупу екипе послије паузе од мјесец и по због опоравка од операције дискус херније.

Заједно са својим играчима вечерас од 18 часова угостиће ФМП у одгођеном сусрету 15. кола и тражиће побједу којом би се вратили на побједнички колосијек. Десетодневна пауза средином јануара оставила је тешке посљедице на екипу која је тотално испала из ритма и сада покушава да врати форму те остане у игри за плеј-оф. Игокеа је шеста на табели са скором 8-8, док ФМП држи позицију испред са десет побједа и пет пораза.

- Играли смо са њима у припремном периоду и изгубили у првом дијелу сезоне, тако да имам максималан респект према екипи и раду колеге Ненада Стефановића. Имају сјајан резултат, играју тимски, показују дозу карактера од првог до задњег играча. Мораћемо бити добро фокусирани на задатке које ставимо пред себе те бити изнад својих могућности да их поштујемо и упишемо побједу. Очекујем реакцију тима. Момци су свјесни да није лако губити, али морамо узети у обзир сва дешавања. Сви они “гину” за дрес, дају максимум себе и вјерујем да ћемо биљежити боље резултате када уђемо у форму - нагласио је Бајић.

Док је био одсутан екипа је остала без Маркела Старкса, који је појачао редове Фенербахчеа.

- Одласком Старкса наш тим није више толико моћан колико је био са њим. Имао сам амбицију да изборимо плеј-оф и сада ће нам бити отежан пут до циља. Ипак, по природи сам борац и човјек који се не предаје ниједног момента, што желим да пренесем на екипу и покушаћу извући максимум из овог момака. Надам се да се можемо докопати мјеста међу шест најбољих екипа, што би био велики резултат, с обзиром на то да смо ослабљени у наставку сезоне - истакао је Бајић.

Алекса Раданов добро познаје систем рада ФМП-а, јер је некада носио дрес екипе из предграђа Београда.

- Стиже нама екипа из плеј-оф зоне која је изгубила неколико мечева на почетку другог дела сезоне, што ће променити њихов приступ утакмици, баш као и наш. Победа је потребна нама и њима, тако да морамо дати максимум да се вратимо на победнички колосек. Морамо се скупити и показати да су неки порази чиста случајност те подићи наш ниво игре коју смо имали у претходном периоду - казао је Раданов.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана