Драган Бајић тренер Игокее: Занимају ме само побједе

Дејан Марић
Драган Бајић тренер Игокее: Занимају ме само побједе

ЛАКТАШИ - Побиједити Цибону и готова ствар! Тако би се најтачније могла дефинисати амбиција кошаркаша Игокее у вечерашњем окршају са загребачким “вуковима” (18 часова), у којем побједом могу ставити шлаг на торту још једне изузетно успјешне сезоне.

Ученици Драгана Бајића ће, наиме, у случају тријумфа и другу годину заредом извадити визу за плеј-оф АБА лиге, што је велики успјех ако се узме у обзир какви састави им у ове двије сезоне гледају у леђа.

“Игоси” ће, додуше, 99 одсто заиграти у доигравању и у случају негативног резултата у “Драженовом дому”, али би побједом ставили печат и математички обезбиједили једну од првих шест позиција.

Тако би на најбољи могући начин крунисали успјешну кампању која је могла да буде још и боља да на прелазу са старе на нову годину екипу није “покосила” корона. У том периоду Игокеа се опростила и од Лиге шампиона, али се експресно вратила на тријумфални пут и вечерас има прилику да заокружи још једну позитивну причу.

- Само нас још теорија дијели од пласмана у плеј-оф. Као тренер не желим да се бавим математиком, желим само да побјеђујем. Очекује нас тежак меч, јер је Цибона један од најталентованијих тимова региона. Доласком тренера Гашпера Окорна Загрепчани су забиљежили одличне резултате, у позивној су серији која им је донијела много самопоуздања - умјерени је оптимиста тренер Бајић.

Оно што охрабрује њега и сараднике јесте податак да је тим након славља над СЦ Дербијем имао седмицу дана да се спреми за загребачку битку.

- Да бисмо с тренинга на терен пренијели оно добро што смо радили морамо да будемо сконцентрисани и фокусирани на те задатке. Ако то успијемо можемо се надати позитивном резултату. Имамо проблема са повредама, тако да не знамо ни са којим ћу саставом наступати. Без обзира на то, очекујем добру реакцију свих играча - закључио је Бајић.

Антабиа Волер, играч Игокеа м:тел.

- Цибона је одличан и млад тим, нико га није лако побиједио. Ривали воли да трче, а ми морамо да будемо спремни да извршимо задатке које смо припремали - опрезан је сјајни шутер.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана