Драган Бајић љут након тешког пораза од Студентског центра: Ко не буде слушао - зна се

 Милан Зубовић
Драган Бајић љут након тешког пораза од Студентског центра: Ко не буде слушао - зна се

ПОДГОРИЦА - Кошаркаши Игокее нису успјели да с побједом у џепу дочекају новогодишње празнике и неће по добром памтити гостовање Студентском центру у 13. колу АБА лиге.

Александровчани су поражени резултатом 85:104, што је био четврти неуспјех у низу на свим фронтовима, па су сада на скору 5-8. Недостатак енергије код изабраника Драгана Бајића био је јасно видљив. Исцрпљеност од сусрета с Партизаном дошла је на наплату, томе је кумовала и кратка клупа што се видјело по броју примљених поена што раније није својствено екипи коју Бајић тренира.

- Честитам Студентском центру који је дошао на ову утакмицу за разлику од моје екипе. Тешке утакмице против Партизана и Бахчешехира, велико емотивно и физичко пражњење, два пораза, тежак пут за Подгорицу, могу бити разлози овако лоше реакције. Постојали смо само прву четвртину, иако је и ту било лоших реакција. Може постојати умор, али ме брине однос појединаца. Направићемо анализу, јер ово је први пораз гдје нас је неко надиграо и дебело побиједио. Морамо бити одговорни према послу и људима који ме плаћају. Исто тражим од играча, а сада то није постојало. Онај ко не буде извршавао своје обавезе, биће промијењен. Некад и овакви порази могу добро доћи да се екипа отријезни - нагласио је Бајић. 

Његов тим је одмарао јуче, данас наставио с тренинзима, а већ 4. јануара гостују Хапоел Холону у првом мечу баража за топ 16 фазу Лиге шампиона.

- Сви Игокеу гледају кроз старт сезоне када су ту били Накић, Талић и Стивенс. То је потпуно други тим. Знајући све проблеме протеклог мјесеца, да играмо два такмичења с кратком ротацијом и да имамо играче који немају капацитет да то изнесу, мора просто доћи до овога. Лично нисам задовољан. Сигурно је могла бити побједа или двије више, али све је то посљедица онога што нам се дешава у протеклом периоду. Тим је изгледао озбиљно на старту и имао сам много самопоуздања. Међутим, десила се повреда Накића, остали смо без Стивенса и то се осјети у утакмицама. Није мој стил да играм на већи број поена, али сада морам јурити. Нернаџић ће имати право играти други дио сезоне па ће нам донијети ширину и искуство - казао је Бајић.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана