Достављач хране у САД-у ушао на терен док је збуњен и несвјестан тражио муштерију

Kliks
Foto: Printscreen

Утакмица америчке колеџ лиге између Лојола Чикага и Дуквеснеа привукла је пажњу на друштвеним мрежама јер је достављач хране, потпуно несвјестан гдје је дошао, крочио на паркет тражећи особу која је направила наруџбу.

Он је с кесом за доставу дошао буквално на неколико центиметара од играча и то у тренутку док се утакмица активно играла, а када га је судија угледао, одмах му је почео одмахивати руком гестикулирајући да напусти паркет и простор на којем одвија меч.

Ипак, он се помјерио само неколико центиметара, био је у потпуности несвјестан, али је наставио тражити особу која је наручила храну. Убрзо након тога изведен је с терена и наставио је збуњено тражити по трибинама онога ко је направио наруџбу.

Снимак из другог угла најбоље показује колико је дубоко заправо овај достављач хране ушао у терен и колико је био близу играча, потпуно несвјестан у каквом амбијенту се налази и гдје је дошао.

Амерички медији пишу да је на крају свега ипак пронашао навијача који му је наручио храну, а да се након тога удаљио из дворане и отишао по сљедећу доставу.

An Uber Eats delivery person tried to make a delivery during the Duquesne vs. Loyola-Chicago game

@bubbaprog pic.twitter.com/HpHPdJ8nnu

— The Athletic CBB (@TheAthleticCBB) January 26, 2023

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана