Дончићева мајка: Увијек ћу штитити свог сина

Танјуг
Foto: Танјуг

ЉУБЉАНА- Мајка словеначког кошаркаша Луке Дончића, Мирјам Потербин огласила се поводом информације да је син тужио, јер жели да потпуно поврати контролу над брендовима који носе његово име, и рекла да ће увијек штитити свог насљедника и да не жели да износи прљав веш у јавност.

Како је пренио НБА аналитичар и некадашњи новинар Њујорк тајмса и Вашингтон поста, Марк Стајн, Дончић је поднио захтјев Канцеларији за патенте и жигове САД (USPTO) у ком захтева да се поништи регистрација заштитног знака "Luka Doncic 7", који је у власништву његове мајке.

"Настављам да растем као играч и као особа, тако да ми је важно да контролишем сопствени бренд", рекао је Дончић поводом случаја за The Stein line.
Мирјам Потербин истакла је да многи желе да искористе њеног сина.

"Пријетње људи који желе да искористе мог сина, и писањем оваквих чланака у најмање погодно вријеме за Луку, неће ме поколебати. Увијек цу штитити свог сина и никада нећу одступити од тога", рекла је Дончићева мајка за словеначки Н1 и додала:

"Све што је написано у медијима долази од људи који су Луку окруживали посљедње двије године и желе потпуну контролу над његовим животом и каријером. Не желим да перем прљав веш у јавности, поготово у вријеме када Лука треба да се сабере и фокусира на важне мечеве који су пред њим".

Лука Дончић је јуче у побједи Словеније над Француском (88:82) на Евробаскету постигао чак 47 поена, што је други најбољи учинак у историји европских шампионата.

Кошаркаши Словеније, актуелни европски прваци, у осмини финала Евробаскета играће против селекције Белгије 10. септембра у Берлину у 14.45.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана