Донаторско вече ОФК Спартак 2013: Савез помаже са 120.000 марака

Г.С.
Донаторско вече ОФК Спартак 2013: Савез помаже са 120.000 марака

БАЊАЛУКА - Фудбалски савез Републике Српске помоћи ће ОФК Спартак 2013 са 120.000 марака, а овај новац биће искоришћен у првој фази изградње тренинг центра овог клуба.

То је на донаторској вечери ОФК Спартак 2013 обећао први човјек фудбала Српске Вицо Зељковић.

- Сигурно је да је лакше и Фудбалском савезу Републике Српске да имамо један овакав клуб као што је Спартак и њихове представнике који сигурно знају шта раде и имају визију на који начин овај клуб треба да се развија. ФСРС помоћи ће овај пројекат и учествовати у изградњи прве фазе са 120.000 марака. То је већ договорено и сигурно је да ћемо помоћи и у наредним фазама, у зависности од могућности савеза. Бројимо више од 350 клубова и није лако пронаћи средства и помоћи сваком клубу - нагласио је Зељковић.

Донаторско вече “спартанаца” на Бањалучком велесајму одржано је у присуству бројних привредника, али и бивших и садашњих фудбалера, те других гостију из политичког и јавног живота Републике Српске, на којем су представљени идеја и пројекат о изградњи тренинг-центра.

- Омладински фудбалски клуб Спартак 2013 досадашњим развојем је прерастао властите капацитете и дошло је вријеме за нешто више. Временом смо напредовали као клуб и тренутно имамо такмичарске селекције у свим надметањима, осим Премијер лиге БиХ, и то је наш велики успјех, али сигурно је да нећемо стати на томе и покушаћемо да напредујемо у сваком погледу. Ушли смо у изградњу терена, за свијет малог, за нас великог, са свим пратећим објектима за рад вани и унутра, а ФСРС је напоменуо да ће бити један од главних партнера у изградњи нашег тренинг-центра и на томе им хвала - нагласио је предсједник Спартака Александар Врховац.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана