Додик са предсједницима боксерских савеза Српске и Србије

АТВ
Додик са предсједницима боксерских савеза Српске и Србије

БАЊАЛУКА - Предсједник Републике Српске Милорад Додик предсједавао је данас, у Палати Републике, редовном сједницом Организационог одбора за одржавање финала Боксерске лиге Србије у Републици Српској, саопштено је из Кабинета предсједника Српске.

Предсједник Српске је навео да га радује што ће бити покровитељ овако значајног и великог спортског догађаја, којим ће још једном бити потврђена сјајна сарадња и јединство боксерских савеза Републике Српске и Србије.

Предсједници ова два савеза, Зоран Рашљић и Ненад Боровчанин су изразили захвалност предсједнику Додику на свесрдној помоћи и подршци у организацији ове спортске манифестације, због које ће Бањалука и Република Српска у наредним данима бити у знаку бокса, наводи се у саопштењу.

Током сједнице, предсједник Републике је захвалио предсједницима боксерских савеза Српске и Србије и руководству Боксерског клуба "Славија" Далибору Петковићу и Будимиру Станковићу на развоју овог борилачког спорта у Републици Српској и враћању на старе стазе славе и успјеха.

Предсједник Додик је истакао да ће у овом такмичењу учествовати сјајни боксери којима је пожелио много спортског успјеха, те позвао грађане да у што већем броју испрате овај борилачки спектакл и изразио наду да ћемо заједно, након 50 година, свједочити титули бањалучког клуба "Славија", наводи се у саопштењу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана