Додик на челу Организационог одбора Међународног рукометног турнира

Срна
Додик на челу Организационог одбора Међународног рукометног турнира

ДОБОЈ- Предсједник Републике Српске Милорад Додик изабран је данас за предсједника Организационог одбора овогодишњег Међународног рукометног ТВ турнира шампиона "Добој 2023", одлучила је добојска Скупштина града.

Добојски одборници су именовали чланове Организационог одбора - за замјеника предсједника изабран је градоначелник Добоја Борис Јеринић, а за члана прослављени рукометаш Данијел Шарић.

У Одбор, који има 29 чланова, именовани су и министри правде и породице омладине и спорта Републике Српске Милош Букејловић и Селма Чабрић, посланици у Народној скупштини Републике Српске Нина Букејловић, Данијел Јошић, Александар Суботић, Срђан Тодоровић, посланици у Представничком дому Парламента БиХ Сања Вулић и Обрен Петровић, министар за људска права и избјеглице у Савјету министара Севлид Хуртић.

Према подацима са званичног сајта ове манифестације, 54. Међународни рукометни ТВ турнир шампиона "Добој 2023" биће одржан од 15. до 18. августа.

Добојски храм рукомета постао је у протекле четири и по деценије мјесто гдје се окупљају најбољи клубови и мајстори рукометне игре и мјесто гдје се игра најквалитетнији и најлепршавији рукомет.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана