Добојски тим поражен од Грачанице: Слога огорчена суђењем

Г.С.
Добојски тим поражен од Грачанице: Слога огорчена суђењем

ДОБОЈ – Управа Мушког рукометног клуба Слога незадовољна је суђењем Бранимира Билића и Филипа Дуганџића из Љубушког. Добојски клуб је у деветом колу првенства БиХ поражен од Грачанице 24:27.

У добојском тиму истичу да су судије допустиле прегрубу игру гостију због које је у финишу првог дијела паркет морао да напусти Станко Станковић. Такође, гостујући навијачи су, према наводима из Добоја, превазишли све норме нормалног понашања. Стручни штаб Слоге незадовољан је јер се константно понављају грешке на рачун њиховог клуба и већ имају много примједби и на мечеве против Вогошће, Борца и Леотара. Нису задовољни ни игром и односом својих играча, који нису смјели да подлегну провокацијама гостујућих навијача, а поготово одлукама судијског пара. У клубу најављују анализу, након чега се може очекивати и званичан став клуба о дешавањима. На другој страни Грачаница одбацује наводе Добојлија и наводи:

- Грачаница јесте крива за пораз Слоге, јер је иако играчки десеткована показала више жеље, борбености и рукометног умијећа и зато је заслужено побиједила. Било какве инсинуације о тобоже грубој игри апсолутно не стоје јер је Слога физички јача од нас, а свако ко прати рукомет зна да Грачаница игру не базира на снази и грубостима а уосталом постоји и снимак.

Резултати: Горажде – Чапљина 26:21, Слога – Грачаница 24:27,  Коњух – Борац 24:32, Вогошћа – Херцеговина 29.24, одгођено : Извиђач– Криваја, Слобода –Леотар, слободан Маглај. Пласман: Борац 13, Грачаница 13, Вогошћа 12, Извиђач 9, Леотар 9, Криваја 9, Коњух 9, Слога 7, Слобода 6, Маглај 6, Горажде 5, Херцеговина 4, Чапљина 0.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана