Добар отпор Радника у ЦЕВ купу: Омонија ипак прејака

Д.Д.
Добар отпор Радника у ЦЕВ купу: Омонија ипак прејака

БИЈЕЉИНА - Одбојкаши Радника нису успјели да се пласирају у друго коло ЦЕВ купа, пошто су у реваншу на свом паркету поражени од кипарске Омоније 3:1 (17:25, 33:35, 26:24, 17:25).

Бијељински тим је одиграо одличан меч, али је ривал показао да је у овом моменту ипак квалитетнији. Сјајни Бразилци Тео Лопез (некад репрезентативац) те Жесус Фернандо су били одлични. Најефикаснији у Раднику био је Миодраг Маринковић  са 23 поена.

- Надали смо се да можемо доћи до побједе, посебно након првог меча на Кипру. Ипак, ривал је у реваншу одиграо пуно боље. Борили смо се до краја, а штета је што у другом сету нису искористили наше шансе и изгубили смо тај период 33:35. Ипак освојили смо сет и генерално оставили добар утисак. Треба напоменути да је један од Бразилаца био члан репрезентације и један од најбољих играча Свјетске лиге, док је Рус био коректор у Зениту. Изузетно искусна екипа против које смо одиграли веома добар меч. За нас ће ово бити велико искуство у то сам сигуран, посебно овај други меч. Сад се окрећемо домаћем првенству. Упркос свим проблемима почели смо побједом у дербију и желимо да наставимо у истом ритму - рекао је одбојкаш Радника Никола Дрљић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана