Ђоковић: Србија и Београд незаобилазни на тениској мапи, на „Serbia Open“ стижу нека од највећих имена

Танјуг
Ђоковић: Србија и Београд незаобилазни на тениској мапи, на „Serbia Open“ стижу нека од највећих имена

БЕОГРАД - Имамо још седам дана до почетка „Serbia Open“, највећег тениског турнира у региону, који ће и ове године угостити неке од најзначајнијих имена бијелог спорта, рекао је директор турнира Ђорђе Ђоковић.

Он је током обиласка тениских терена у СЦ "Новак" у Београду рекао новинарима да је Миомир Кецмановић већ стигао, да Доминик Тим стиже у сриједу, као и да су сви који су потврдили долазак на списку учесника.

-И ове године смо показали велике амбиције и високе критеријуме када је организациони део у питању и драго ми је да се све одвија у најбољем реду. Трудићемо се да и ове године будемо максимално посвећени играчима, да њихов угођај буде на првом месту, али и навијачима, за које смо припремили разна изненађења. Посебно ми је драго што смо ове године могли да уведемо значајне новине и да подигнемо организацију турнира на још виши ниво. Желимо да наставимо добру традицију и да још једном потврдимо да су наша земља и Београд незаобилазна тачка на тениској мапи света - рекао је Ђоковић.

За разлику од претходних година капацитет трибина на централном терену је проширен на 8.500, публика ће моћи да ужива у навијачком селу са различитим активностима, а од сваке продате улазнице посадиће се више од 35.000 садница на 80 хектара широм Србије.

Турнир се одржава од 17. до 24. априла.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана