Ђоковић одбио да одговори на "незгодно" питање у Торину: Не знам колико је паметно причати о томе

ГС
Ђоковић одбио да одговори на "незгодно" питање у Торину: Не знам колико је паметно причати о томе

Ђоковић је уочи турнира казао да ће много тога зависити од услова за игру, који се, како је рекао, доста разликују од оних из Лондона, али и са Мастерса у Паризу

Новак Ђоковић ће наредне недјеље у Торину покушати да шести пут освоји завршни Мастерс - АТП финале.

Тиме би изједначио рекорд Роџера Федерера, али пут је дуг - у групи га чекују дуели против Данила Медведева, Стефаноса Циципаса и Андреја Рубљова.

Учесници топ 8 друштва синоћ су представљени на гала церемонији у Торину, а Ђоковић на питање која му је омиљена побједа на посљедњем турниру сезоне одговорио:

"Мислим да је то побједа над Роџером Федерером у О2 Арени 2012. Добио сам га у два тијесна сета", казао је Ђоковић о дуелу који је добио са 7:6 (6), 7:5.

"Када сам играо са Роџером, увек је било неизвјесно ко ће славити. Он је увијек тјероа да играте најбољи тенис да бисте побиједили, јер он је играо на највишем нивоу. Зато је та побједа била специјална, посебно тај завршни поен када сам погодио из пасинг шота на меч лопти. Био је то посебан осјећај", додао је Ђоковић.

Ђоковић је уочи турнира казао да ће много тога зависити од услова за игру, који се, како је рекао, доста разликују од оних из Лондона, али и са Мастерса у Паризу.

"Имао сам прошле сезоне веома добре мечеве у групи. Добио сам сва три, онда сам у полуфиналу изгубио од шампиона Зверева. Овдје се игра и на већој надморској висини, тако да је другачије у односу на Париз или било који други већи турнир", казао је Ђоковић, који је избјегао да одговори на "неугодно" питање о томе за кога навија у фудбалу:

"Не знам да ли је баш паметно рећи то овдје", казао је српски тенисер, навијач Милана.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана