Ђоковић: Невероватна борба и посебна победа

Танјуг
Ђоковић: Невероватна борба и посебна победа

ПАРИЗ – Ово је посебна победа за мене, обоје деце били су ту, први пут да су гледали цео меч. Била је то невероватна борба, до последњег ударца, изјавио је најбољи тенисер свијета Новак Ђоковић послије тријумфа против Данила Медведева у финалу мастерса у Паризу.

- Знао сам да ће ми бити потребан највећи могући напор да победим Данила. Он је у невероватној форми, добио ме је прилично комотно у финалу УС Опена. Научио сам лекцију, анализирао сам тај меч и покушао да ствари урадим на другацији начин. Задовољан сам, посебно игром у другом и трећем сету - рекао је Ђоковић.

Српски тенисер додао је да му је драго што се полако развија ривалство са Медведевим.

-Три финала ове године - Аустралија, УС Опен и овде у Паризу. Надам се да ћемо играти још финала, то би значило да обојица играмо добро - истакао је Ђоковић и признао да му је чињеница да је ријешио питање првог места на крају сезоне помогла да игра са мање притиска.

Најбољи тенисер света побиједио је Руса Данила Медведева са 2:1 (4:6, 6:3, 6:3) и освојио је своју шесту титулу у Паризу. Српски тенисер титулом у Паризу дошао је до рекордног 37. трофеја на турнирима из серије 1000.

 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана