Ђоковић игра у Мајамију?; "Тражили смо изузеће"

B92
Foto: Arhiva

Џејмс Блејк, директор Мајамија, говорио је за медије о српском тенисеру Новаку Ђоковићу.

Најбољи тенисер свијета Новак Ђоковић доставио је документацију и поднио молбу за добијање посебне дозволе за улазак у САД.

Тим поводом се огласио и први човјек АТП турнира у Мајамију, Џејмс Блејк који је рекао да су затражили изузеће за српског тенисера.

"Правила се званично мењају 11. маја, али ми смо затражили изузеће јер заиста не видимо да његово играње овде представља опасност. Они су тај датум поставили због календара, али турнир не можемо да организујемо после 11. маја па бисмо волели да Ђоковић игра овде. Истакли смо чињеницу да би то било добро за привреду, заједницу Мајамија и за љубитеље тениса широм света који желе да виде тренутно највећег играча у нашем спорту. Видећемо да ли је делотворно, али нажалост ништа није у нашим рукама. Позван је, на листи је учесника… Освајао овај турнир шест пута и волели бисмо да има прилику да игра за седми трофеј. Урадили смо све што смо могли. Ако Новаку Ђоковићу буде дозвољено да игра у Индијан Велсу бићемо спремни да га дочекамо и у Мајамију", рекао је Џејмс Блејк.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана