Ђоковић и Петровић честитали Милиновићу на трећем узастопном мандату

Срна
Ђоковић и Петровић честитали Милиновићу на трећем узастопном мандату

БЕОГРАД - Породица прослављеног тенисера Новака Ђоковића честитала је предсједнику Тениског савеза Републике Српске Драшку Милиновићу поновни реизбор на ову функцију, истичући да је пут којим иде тенис на челу с њим, пут напретка у сваком погледу.

"И када си дошао на чело Савеза 2012. године био сам ту, а сада на овај начин желим да пружим пуну подршку теби и напретку тениса у Српској", наводи се у честитки коју је у име породице Ђоковић упутио Новаков отац Срђан.

Предсједник Тениског савеза Србије Мирко Петровић честитао је Милиновићу у своје име и у име Тениског савеза Србије, истичући да ће му бити изузетна част да наставе сарадњу како би заједно радили на развоју тениса у двјема братским земљама које повезују нераскидиве везе.

"Верујем да ћете кроз нови мандат, не само проширити капацитете нашег спорта, већ трасирати пут који ће бити стожер будућности тениса на нашем простору", навео је Петровић.

Предсједник Тениског савеза Републике Српске Драшко Милиновић на Изборној скупштини у Бањалуци једногласно је изабран на нови, трећи узастопни мандат од четири године.

Милиновић је на чело савеза дошао 2012. године, а упркос свим потешкоћама са којима је цијели свијет био суочен у претходном периоду, Тениски савез Републике Српске прерастао је у снажну спортску институцију, са једним од најмодернијих тениских центара у региону, саопштено је из овог савеза.
 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана