Директорица турнира потврдила, Ђоковић ће бранити један од најважнијих трофеја у сезони

ГС
Foto: Танјуг

Директорица Роланд Гароса Амела Мауресмо потврдила је данас да Новак Ђоковић може учествовати на другом Гранд Слам турниру у сезони.

Директорица Роланд Гароса Амелиа Мауресмо потврдила је данас да Новак Ђоковић може учествовати на другом Гранд Слам турниру у сезони.

Ђоковић је први турнир из најпрестижније серије пропустио јер није вакцинисан, али му се судбина из Аустралије неће поновити након што је Француска укинула епидемиолошке мјере.Србијански тенисер, који се враћа на прво мјесто АТП листе од наредног понедјељка, учествоват ће на Роланд Гаросу, што је потврдила директорица турнира Амелиа Мауресмо.

"Како сада ствари стоје, Ђоковићу ништа не стоји на путу учешћа на Роланд Гарросу", рекла је Мауресмо на данашњој конференцији за медије.Освајач 20 Гранд Слам титула пропушта и прва два турнира из серије Мастерс 1000. Тренутно је у току Индиа нВелс, а наредних седмица игра се и Миами и Ђоковић неће ни ту учествовати.

Међутим, добре вијести по србијанског тенисера стижу из Европе јер ће бранити титулу на Роланд Гаросу, гдје је два пута био шампион, а онда и на највећем тениском турниру Вимбледону, преноси Кликс.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана