Динамо Загреб на Максимиру срушио велики Челзи

ГС
Динамо Загреб на Максимиру срушио велики Челзи

Једини гол виђен је у 13. минути када је Мислав Оршић сјајно истрчао контранапад, а онда послао лопту у мрежу гостију из Лондона за ерупцију одушевљења

Фудбалери Динамо Загреба направили су сензацију и у 1. колу нове сезоне Лиге првака побиједили Челзи са 1:0. 

Једини гол виђен је у 13. минути када је Мислав Оршић сјајно истрчао контранапад, а онда послао лопту у мрежу гостију из Лондона за ерупцију одушевљења на препуном Максимиру.

Челзи је добро отворио утакмицу и од старта показао иницијативу, али је онда бљеснула контра и "Модри" су стигли до водства. Гости из Лондона су у наставку покушавали доћи до поравнања, али је тим Анте Чачића одолијевао. 

Пјер Емерик Обамејанг (Пиерре Емерицк Аубамеyанг) је у 50. минути постигао гол, али је он поништен због офсајда и Габонац је остао без првијенца у дресу Челзија.

Чак је Динамо могао и до другог гола. У 56. минути Стефан Ристовски је шутирао, а Челзи је спасио оквир Кепиног гола. До краја утакмице редали су се јалови напади Челзија, који није успио пронаћи пут до мреже и Динамо је дошао до велике побједе.

У истом термину одигран је сусрет Борусије Дортмунд и Копенхагена, а "Милионери" су славили са увјерљивих 3:0. За тим Едина Терзића погађали су Марко Ројс, Рафаел Герерои Џуда Белингема 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана