Дервента даје шансу младима

Д.Д.
Дервента даје шансу младима

ДЕРВЕНТА -Рукометаши Дервенте почели су припреме за прољећни дио Прве лиге Републике Српске, а клуб да у наставку сезоне афирмише што више младих играча.

У други дио сезоне клуб ће ући без неколико старијих рукометаша а шансу да се докажу добиће играчи из млађих категорија.

-Очекујемо да се што више младих играча покаже да у наредним сезонама можемо на њих озбиљно да рачунамо. Наравно, ту је и неколицина наших искусних играча који ће им помоћи у сваком смислу, истакли су из дервентског прволигаша.

Клуб је одлучио да се захвали на сарадњи тројици старијих играча. Тако дрес Дервенте у другом дијелу сезоне неће носити Никола Кнежевић, Горан Шаренац и Гојко Топић.

-Прије свега велико хвала тим момцима. Сви су они по два пута облачили дрес нашег клуба, што говори прије свега о каквим људима се ради, а онда и о играчима. Споразумно смо се разишли и врата су остала отворена за неке нове изазове у нашем дресу наводе из клуба.

Први дио припрема Дервенћани ће радити на стицању физичке снаге на терену и у теретани, а у другом дијелу очекују их и пријатељске утакмице.

Термин почетка шампионата Српске још није познат, а очекује се да то буде у марту.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана