Дерби шестог кола Прве лиге игра се у Приједору: Дуел бивших премијерлигаша

Д. П.
Дерби шестог кола Прве лиге игра се у Приједору: Дуел бивших премијерлигаша

БАЊАЛУКА - У дербију шестог кола Прве фудбалске лиге Републике Српске у суботу од 16.30 часова на Градском стадиону у Приједору снаге ће одмјерити Рудар Приједор и Радник.

Биће то дуел двије екипе које су прошле године били премијерлигаши, а у овој сезони покушаће да се врате у елитни ранг мада не спадају у највеће фаворите шампионата. “Рудари” су већ на старту доживјели убједљив пораз од актуелног шампиона Крупе, а потом су заиграли много боље и у преостала четири сусрета освојили десет бодова. С друге стране, старт Радника у елити Српске био је једно вријеме и неизвјестан, али се ситуација значајно поправила и Бијељинци су на старту сезоне остварили три побједе, а потом су у првој од двије одгођене утакмице поражени на гостовању код Фамоса 0:2.

Остали парови шестог кола Прве лиге Републике Српске: субота: Славија - Дрина (З), Подриње (Ј) - Текстилац, Слобода (НГ) - Лакташи (16.30 часова), Алфа Модрича - Крупа (20), недјеља: Слобода (МГ) - Фамос, Омарска - Козара (16.30). Играно у петак: Жељезничар Спорт тим - Љубић, Звијезда 09 - Сутјеска.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана