“Делфини” и “ајкуле” у Требињу

Г.С.
“Делфини” и “ајкуле” у Требињу

ТРЕБИЊЕ - Ватерполисти Србије и Црне Горе вечерас од 20 часова одиграће пријатељску утакмицу на новоотвореном базену у Требињу.

Биће то трећи окршај великих спортских ривала у посљедњих десетак дана, а претходна два била су на завршном турниру Свјетске лиге. “Ајкуле” су биле боље у првом мечу групне фазе такмичења, док су се “делфини” осветили на утакмици за пето мјесто.

Улазница за овај сусрет кошта десет марака, а број мјеста на трибинама је ограничен.

Српском тиму ово је четврти дан да борави у Требињу и припреме за Европско првенство наставиће на Сардинији, гдје ће играти на турниру против Италије, Хрватске и Грчке. ЕП ће бити одржан од 27. августа до 10. септембра, а “делфини” су смјештени у групу са Мађарском, Словенијом и Израелом. Селектор Србије Дејан Савић рачуна на сљедеће играче: Димитрије Ристичевић, Лазар Добожанов, Владимир Мишовић, Сава Ранђеловић, Радомир Драшовић, Лука Пљеванчић, Ђорђе Вучинић, Душан Мандић, Виктор Рашовић, Никола Лукић, Немања Вицо, Ђорђе Велкић, Богдан Гавриловић, Страхиња Рашовић, Огњен Стојановић, Марко Радуловић, Василије Мартиновић, Вук Милојевић и Филип Бранковић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана