Дел Пјеро: Импресиониран сам Влаховићем

Танјуг
Дел Пјеро: Импресиониран сам Влаховићем

ЛОС АНЂЕЛЕС - Прослављени нападач фудбалског клуба Јувентус Алесандро дел Пјеро изјавио је да је импресиониран репрезентативцем Србије Душаном Влаховићем.

Италијански тим налази се на припремама у Лос Анђелесу, а у САД их је дочекао легендарни фудбалер.

Јувентус је Влаховића довео крајем јануара из Фјорентине за суму од 81,6 милиона евра, а Дел Пјеро истиче да српски нападач спада у ред играча који разумију да се налазе у једном од највећих клубова Европе.

-Има момака који имају извенредне квалитете. Упознао сам их и многи имају прави став да могу добро да раде и да разумију која је тежина овог дреса. Влаховић ме је импресионирао на изузетно позитиван начин - изјавио је Дел Пјеро за ТВ канал Јувентуса.

Бивши шампион свијета и вицепрвак Европе са Италијом нахвалио је и Аргентинца Анхела ди Марију, који је у Торино стигао овог љета као слободан играч.

-Мислим да је он фантастично појачање за Јувентус, има невјероватан квалитет. Ефикасан је, то је нешто што волим. Сјајна је личност. Има искуство, зна како се освајају трофеји, упознао сам га и само потврдио оно што мислим - истакао је Дел Пјеро.

Италијан је за Јувентус наступао од 1993. до 2012. године, а са бијело-црнима из Торина освојио је шест титула првака Италије, Куп Италије и Лигу шампиона 1996. године.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана