Дејан Станковић на клупи Интера?

ГС
Дејан Станковић на клупи Интера?

Доскорашњи тренер Црвене звезде, Дејан Станковић могао би ускоро да добије нови тренерски ангажман, и то на клупи италијанског гиганта, Интера из Милана.

Како јавља италијански "Тутоспорт" Станковић би ускоро могао да постане тренер "Нероазура".

Исти извор наводи да ће наредне три утакмице вицешампиона Италије, против Торина и Удинезе у првенству и Викторије из Плзења у Лиги шампиона, одредити судбину садашњег стратега Симонеа Инзагија, а управо је Станковић први кандидат да га наслиједи.

Станковић је у каријери тренерао само Црвену звезду са којом је освојио три шампионске титуле у Србији, али је након испадања у квалификацијама за Лигу шампиона овог љета напустио "Црвено-бијеле".

Србин је као фудбалер оставио дубок траг у Интеру за који је наступао од 2004. до 2013. године, био миљеник навијача и дио легендарне екипе која је 2010. године освојила Лигу шампиона под вођством Жозеа Муриња.

Интер је слабије ушао у сезону, а порази од Лација и Милана већ сада су "Нероазуре" удаљили од борбе за "Скудето", самим тим створио се притисак на леђима Симеона, уколико се коцкице буду поклопиле како Србину тако и екипи, Станковић би добио велику шансу да настави каријеру у једном од најбољих свјетских клубова.

Интер у суботу дочекује Торино у Серији А. Побједа је императив за Инзагијев тим.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана