Дејан Милосављев, најбољи рукометаш Србије: Битан је максималан фокус

Танјуг
Дејан Милосављев, најбољи рукометаш Србије: Битан је максималан фокус

СТАРА ПАЗОВА - Рукометни репрезентативац Србије Дејан Милосављев рекао је да је једва чекао да се прикључи националном тиму на припремама у Старој Пазови.

Званично најбољи рукометаш Србије за 2021. године у избору Рукометног савеза Србије прикључио се данас тиму и истакао је задовољство што је најзад међу „орловима“.

-Осећам се одлично, једва сам чекао да дођем. У Бундеслиги нам није било лако последња два месеца, због короне и свега што нас је снашло. Али ево крећемо са тренинзима у овој години, важно је да су сви играчи здрави и срећни. Лепо се осећамо за почетак што смо заједно и што почињемо са радом. Ужелимо се једни других од окупљања до окупљања и осећамо се као једна породица - рекао је Милосављев за сајт РС С.

Још неколико тренинга је преостало до пута у Немачку на последње провјере српске селекције пред Европско првенство, а Србија ће са Њемачком одиграти двије утакмице, 7. и 9. јануара.

Већ 11. јануара их очекује одлазак у Сегедин, гдје ће у оквиру групе Ц одмјерити снаге са селекцијама Украјине, Хрватске и Француске.

-За сада имамо фокус на тренинге који нам предстоје. Тако нам је и селектор предложио, да нам је сваки следећи тренинг битан, затим утакмице са Немачком, па тек онда припремање Украјине, па Хрватске, Француске. Зато што нам је сваки дан битан да имамо фокус сто одсто, да се уиграмо што боље и да нам глава није већ на првенству, него да је овде у Пазови где смо тренутно. Размишљања смо усмерили на први тренинг који долази и тако ћемо радити све до Европског првенства - рекао је он.

Уз одличне резултате током претходне године присутан је оптимизам пред континентални шампионат.

-Овде у репрезентацији смо опуштени и једва чекамо прву утакмицу и да играмо заједно у комплетном и здравом саставу. Ја искрено притисак не осећам и чекам да дам свој максимум и да видим какав ће крајњи резултат да буде. Урадићемо све да учинимо људе у Србији поносним и да уживају гледајући нас на Европском првенству - закључио је Милосављев.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана