Дејан Јовељић за „Глас“ након првог гола у америчком првенству: Срећан сам(о) због поготка

Дејан Кондић
Дејан Јовељић за „Глас“ након првог гола у америчком првенству: Срећан сам(о) због поготка

ЛОС АНЂЕЛЕС - Ако се по првом колу сезона познаје, Дејана Јовељића чека још једна врло добра година у америчком првенству.

Нападач из Бијељине погодио је на већ у првој утакмици нове такмичарске сезоне, али његов погодак Лос Анђелес Галаксију био је довољан само за частан пораз против Даласа - 1:3. 

Он је у 35. минуту испратио акцију свог тима по десној страни, извукао се из офсајда и правовремено утрчао на убачену лопту за вођство гостујућег тима. Вођство које није дуго потрајало. 

Већ у надокнади првог полувремена Алан Веласко изједначио је резултат. Преокрет је у другом дијелу са два гола режирао Хесус Фереира. Српски репрезентативац за „Глас Српске“ истиче да је срећан због гола, али и незадовољан коначним исходом меча.

- Јако сам задовољан због поготка, јер је за нападача веома битно да постигне гол, поготово у првој утакмици сезоне. Остаје жал за бодовима, али МЛС је маратон. Још 33 утакмице су пред нама. Циљ је јасан, улазак у плеј-оф и напада на титулу. Без обзира што је Далас тешко мјесто за игру, не смије нам се дешавати пад такав концентрације, да у самој завршници полувремена примимо гол - рекао је Јовељић.
 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана