Дејан Бижић: У Вишеграду се ми питамо

Д.Д.
Дејан Бижић: У Вишеграду се ми питамо

ВИШЕГРАД - Највећу пажњу у петом колу рукометног првенства БиХ изазваће комшијски дерби у Вишеграду. Домаћи тим ће угостити Горажде и тражити шансу да поправи свој бодовни салдо.

Вишеград је у прва четири кола остварио побједу и реми уз два пораза, чиме у редовима новог премијерлигаша могу да буду задовољни. 

Њихов ривал Горажде је остварио по двије побједе и пораза. Свој квалитет су показали побједом над Борцем у првом колу. Због тога се очекује велика борба у овом дуелу.

- Биће ово први комшијски дерби у елитном рангу. Досад смо играли пријатељске мечеве. Горажде је искусна екипа која зна играти рукомет и сигурно да ће доћи у Вишеград по бодове. Али, наравно, ми их спремни дочекујемо ,јер смо ипак домаћини и ми се за све питамо на  нашем паркету. Ако будемо прави, надамо се успјеху. Добро смо се спремили и надамо се да ћемо доћи до тријумфа. Што се тиче старта првенства, млада смо екипа, имамо неколико играча са искуством играња Премијер лиге па не можемо бити незадовољни бодовним салдом. Мишљења сам да смо просули бод код куће са Слободом, остало је све било некако реално за очекивати -  истакао је Дејан Бижић, голман Вишеграда.

У овом колу  састају се: субота: Маглај - ОРК Босна (19), Вишеград ХЕД -Горажде (19), Коњух - Слога (19),  недјеља: Челик - Криваја (17). Остали мечеви су одгођени.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана