Де Јонг одбија да из Барселоне пређе у Манчестер Јунајтед

Танјуг
Foto: Агенције

БАРСЕЛОНА- Фудбалер Барселоне и холандски репрезентативац Френки де Јонг не жели да пређе у Манчестер Јунајтед, јер клуб са "Олд трафорда" наредне сезоне неће играти у Лиги шампиона, преносе британски медији.

Британски "Експрес" наводи да су челници Барселоне и Манчестер Јунајтеда договорили висину обештећења за трансфер Де Јонга, али холандски фудбалер не жели да настави каријеру у енглеском клубу, иако је у сталном контакту са новим менаџером "црвених ђавола" Ериком тен Хагом.

Де Јонг (25) је са Тен Хагом сарађивао у Ајаксу, а 2019. је прешао у Барселону. Он је за каталонски клуб одиграо 140 утакмица и постигао је 13 голова, али у екипи са "Ноу Кампа" није пружио партије какве су се од њега очекивале.

Тен Хаг жели Де Јонга по сваку цијену, пошто ће Немања Матић и Пол Погба да напусте Манчестер Јунајтед.

Међутим, холандски репрезентативац упорно одбија да напусти Барселону, јер не жели да игра у клубу који неће наступити у Лиги шампиона.

Де Јонг верује да ће се Барселона наредне сезоне борити за трофеје у свим такмичењима, а са друге стране каталонском клубу је неопходан новац и по сваку цијену жели да прода холандског фудбалера.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана