Данијел Љубоја за "Глас": Видић рјешење за наредних 20 година

Дејан Кондић
Данијел Љубоја за "Глас": Видић рјешење за наредних 20 година

ПАРИЗ - Фудбалска Србија у уторак 14. марта добиће предсједника Савеза. Кандидати за предсједника Фудбалског савеза Србије (ФСС), односно њихови тимови већ су познати. Може бити само један - Немања Видић или Драган Џајић. Некадашњи репрезентативац Србије и Црне Горе Данијел Љубоја за "Глас Српске" истиче да обе руке диже за саиграча из репрезентације Немању Видића и сматра да је он рјешење за наредних 20 година

- Немања нам је потребан, не следеће три године, већ 20 година да буде ту и да води фудбал. Сигурно је да је он окупио око себе људе од дигнитета. Битно је да имамо једног квалитетног човека, који своје време узима да би српском фудбалу било боље. Он је неко ко је имао брилијантну каријеру, био капитен у једној свлачионици у којој знамо какви су асови били. Дакле, неко је ко је остварен, ко зна како је бити вођа. Морамо гледати унапред и евентуални Немањин долазак на чело савеза био би велика ствар - рекао је Љубоја.

Некада убојити голгетер бројних француских клубова истиче да је Видић неко ко је одувијек био принципијелан и као играч.

- Он је увек био професионалац, правичан човек, увек је говорио оно што мисли. Нисам играо с њим у Звезди, нисмо се ни дружили сад нешто, али за то време које га знам из репрезентације, видео сам принципијелног човека. Према свима у националном тиму односио се нормално, без обзира да ли је неко млађи или старији. Осетио сам нормалног човека - истакао је Љубоја.

Комплетан интервју са Данијелом Љубојом можете прочитати у понедјељак у "Гласу Српске".

 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана