Ћурић: Освајање купа Српске - највећи успјех РК Леотар

Срна
Foto: Срна

ТРЕБИЊЕ - Градоначелник Требиња Мирко Ћурић рекао је да је Рукометни клуб Леотар освајањем Купа Републике Српске постигао свој највећи успјех и да ће град настојати да их додатно мотивише финансијама, али и када је ријеч о инфраструктури.

Ћурић је на пријему за рукометаше Леотара рекао да је ово још један подстрек за реализацију пројекта изградње нове спортске дворане, уз подршку енергетског сектора и Владе Републике Српске.

Предсједник Рукометног клуба Леотар Стеван Бекан рекао је новинарима да су поносни на овај резултат, те захвалио играчима и стручном штабу клуба, као и Градској управи Требиње и “Електропривреди Српске” за помоћ.

- Играчи су оставили срце на терену. Били су максимално мотивисани и одиграли су одличну утакмицу против бањалучког Борца, чиме је овај резултат још већи - истакао је Бекан.

Он је навео да рукометаше у наредном периоду очекује такмичење у Премијер лиги, Куп БиХ, те европска утакмица.

Тренер  Леотара Драгиша Кораћевић рекао је да је освојени трофеј плод рада у задњих пар година и да су заслужено побиједили Борац.

Капитен Александар Милојевић рекао је да је екипа показала слогу и заједништво, те захвалио играчима за залагање на терену.

Рукометаши Леотара освојили су протеклог викенда Куп Републике Српске након што су у финалу савладали “Борац М:тел” резултатом 30:26 /14:12/.  

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана