Челси жели Роналда већ у јануару наредне године?

Агенције
Foto: Агенције

МАНЧЕСТЕР- Фудбалер Манчестер јунајтед, португалски репрезентативац Кристијано Роналдо, могао би већ у јануару наредне године да каријеру настави у Челсију, преносе британски медији.

Роналдо је прије неколико дана избачен из тима, јер је одбио да уђе у игру на мечу против Тотенхема у 12. колу Премијер лиге. Португалски фудбалер је због тога пропустио дуел са Челсијем у енглеском првенству, а тренутно тренира са другим тимом.

Он је ове сезоне одиграо 12 утакмица за енглески клуб у свим такмичењима, а постигао је само два гола.

Власник Челсија Тод Боли, који је наводно и током љета покушао да ангажује Роналда, жели да већ у јануару доведе португалског фудбалера. Роналдо има уговор са клубом са "Олд трафорда" до краја сезоне, а енглески медији тврде да су челници "црвених ђавола" спремни да га продају у зимском прелазном року.

"Руководство Јунајтеда жели да се што прије отараси Роналда, али проблем представља раскид уговора. Ако енглески клуб раскине уговор, мораће да плати португалском фудбалеру 10 милиона фунти. Јунајтед жели да прода португалског фудбалера прије јуна наредне године, јер планира да добије обештећење за искусног фудбалера. Челси је спреман да откупи Роналдов уговор од Јунајтеда до краја сезоне", тврди британски "Сан".

Британски медији подсјећају да је Роналдо и током љета био на прагу преласка у Челси, али је тадашњи менаџер лондонског клуба Томас Тухел убиједио Болија да одустане од овог трансфера.

"Роналдо није жеља менаџера Челсија Грејема Потера, већ искључиво власника Тода Болија", наводи "Дејли мејл".

Роналдо (37) се вратио у Манчестер јунајтед 2021. године, а пре тога је играо за Јувентус, Реал и Спортинг. Он је био члан Манчестер јунајтеда од 2003. до 2009. године.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана