Челни људи трке “Београд Бањалука” на састанку у Министарству породице, омладине и спорта РС: Подршка бициклистичком спектаклу

Д.К.
Foto: Г.С.

БАЊАЛУКА – Тачно 16 дана остало је до почетка 18. издања међународне бициклистичке трке “Београд Бањалука”.

Челни људи једног од најзначајнијих спортских догађаја у Српској посјетили су ресорно министарство гдје су одржали састанак са министром Селмом Чабрић, која је обећала подршку овом догађају. 

- Министарство породице, омладине и спорта одавно је препознало важност ове трке и сигурно је да ћемо максимално у складу са могућностима подржати и овогодишњу трку – рекла је Чабрићева. 

Директор трке “Београд Бањалука”, Владимир Куваља био је задовољан након састанка. 

- Министарство, односно Влада Републике Српске је уз нас од самог почетка. Министар Чабрић је уз нас била од самог почетка, прошле године на трци, на скоро свим етапама и тако показала интересовање за спорт, односно бициклизам. Свјесни смо времена у којима се налазимо, прилагодићемо се томе и као Бициклистички савез Републике Српске и трка “Београд Бањалука”. Знамо да има и важнијих ствари, али трудићемо се да заједно у сарадњи са Министарством изнађемо рјешења и наставимо ову традицију. Бициклизам је спорт који је у експанизији у овом дијелу Европе, у посљедњих 15 година. Што се тиче БС Српске поносан сам на сараднике, уредили смо ствари на нивоу БиХ. БС Српске у пуном капацитету подржава Владу и предсједника Српске на свим пројектима и одазваћемо се сваком њиховом позиву за учешће у њиховим планираним активностима – поручио је Куваља.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана