Чабрило: У нашој дворани ми се питамо

Д.Д.
Чабрило: У нашој дворани ми се питамо

НЕВЕСИЊЕ - Рукометаши Херцеговине имаће премијерни наступ у новој сезони првенства БиХ на свом паркету против новог премијерлигаша Чапљине (субота, 19 часова).

Након много недоумица, екипа из Невесиња ће опет да игра елитни ранг. Тим је промијењен у односу на прошлу сезону, али сви се надају да ће наставити сјајну серију резултата јер су на свом терену поражени само од Извиђача и Леотара.

- Након дуго исчекивања враћамо се у нашу дворану гдје се ми питамо, пред нама је прва утакмица пред нашом вјерном публиком. Прошле сезоне смо показали да се на домаћем паркету ми питамо и  смо тврд противник. У госте нам долази екипа која је нова у првенству БиХ и ако је прошло коло изгубила од квалитетне екипе Вогошце, сигурно је да су добра екипа. Чапљина је спој младости и искуства, сигурно неће бити лак противник и пред нама је тврда утакмица са много узбуђења, па очекује узбудљиву и добру рукометну представу. Овом приликом бих се захвалио нашој публици која нас је прошле сезоне '' носила'' и били смо готово непобједиви у нашем поносном и пркосном Невесињу. Очекујемо тако и сутра да буде пуна дворана и да побијемо заједно - поручио је крилни рукометаш Војислав Чабрило.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана