Бурна увертира за “Хектор фајт најт 2” спектакл: Пантић и Јорданеску закували на вагању

Душан Репија
Бурна увертира за “Хектор фајт најт 2” спектакл: Пантић и Јорданеску закували на вагању

ЛАКТАШИ - Шест мјесеци припрема је иза “Хектор тима” који је спремио велики спектакл за вечерашњи “Хектор фајт најт 2”, а најбољи К1 борци из региона показаће своје умијеће у јединственој атмосфери Свечаног салона “Феликитас” у Романовцима код Лакташа.

У главној борби вечери домаћа узданица Чедо Пантић одмјериће снаге са Румуном Николасом Јорданескуом. Да ће бити ватрено, показали су већ на вагању пошто је мало недостајало да борба почне тридесетак часова раније него што је предвиђено.

- Очекује нас добра представа. Противник је наоштрен и надам се да се бити добар ривал. Спреман сам за изазов, очекујте ме још бруталнијег. Желим свим учесницима много среће - рекао је Пантић.

Домаћини су се потрудили да “фајт кард” буде сјајан иако су се суочили са доста проблема и неизвјесности, што због повреда бораца, што због пандемије. Много ватре очекује се у дуелу члана бањалучког Арес Џима Данила Тошића и Јонута Бусиока из Румуније.

- Вјерујем да меч неће потрајати дуго јер сам га једва дочекао. Претходни сам изгубио, остао је горак укус у устима, али сам сада спреман да се вратим на побједнички пут. Најтежи дио који се зове скидање килограма је иза мене, па са нестрпљењем очекујем да се попнем на ринг - рекао је Тошић.

Најатрактивнији дио вечери требало би да буде судар тешкаша Младена Кујунџића из Хрватске и Страхиње Митрића из Србије. Кујунџић је прослављено име у свијету кик-бокса, момак који је прошао највеће свјетске организације, те је поручио да очекује побједу, али и велики изазов, јер је Митрић у ранијим издањима показао квалитет.

- Четврти пут сам у Републици Српској и сваки пут до сада била је сјајна организација. Према овом што сам видио дан прије меча, поново ће бити одлично. Све је на врхунском нивоу. Надам се да ћемо публици приредити прави спектакл. Наравно, вјерујем у своју побједу - подвукао је Кујунџић.

У осталим борбама снаге ће одмјерити Раде Старчевић - Давид Јовичић, Јасмин Рамић - Душан Радовић, Расим Алуновић - Марко Гермек, Виктор Васић - Мирослав Вујовић и Дамјан Савановић - Јовица Крџић.

Пренос на “Јутјубу”

Осим што ће бити сјајних борби, “Хектор фајт најт 2” биће корак напријед у сценском и продукцијском смислу, а поред директног преноса путем “Јутјуб” канала, уживо ће моћи да га посматра 800 гледалаца.

- Потрудили смо се да све изгледа на свјетском нивоу. Ово је наш други догађај који организујемо и сигуран сам да ће све протећи у најбољем реду - рекао је менаџер КБС Хектор Дејан Срдић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана