Британски медији: Роналдо признао да је несрећан у Јунајтеду

Танјуг
Британски медији: Роналдо признао да је несрећан у Јунајтеду

МАНЧЕСТЕР - Фудбалер Манчестер јунајтеда, португалски репрезентативац Кристијано Роналдо, признао је да је несрећан у клубу са “Олд трафорда”, преносе британски медији.

Роналдо је недавно био суспендован и избачен из првог тима, јер је одбио да уђе на терен у финишу утакмице са Тотенхемом. Португалски фудбалер је потом пропустио меч са Челсијем, али је прије три дана предводио Манчестер јунајтед на дуелу са Шерифом у Лиги Европе.

Британски медији пишу о књизи португалског фудбалера, која ће бити објављена у новембру. У дијелу књиге која носи наслов “Меси и Роналдо: Једно ривалство, два ГОАТ-а”, се, између осталог, наводи да је Португалац незадовољан повратком у клуб са “Олд трафорда”.

-Роналдо је био несрећан док је Манчестер јунајтед водио Ралф Рангник, а свој повратак у енглески клуб описао је као катастрофу. Он је био фрустриран када су челници клуба одлучили да не уложе додатна новчана средстава у тренинг камп Јунајтеда, а посебно га је изнервирало то што ''црвени ђаволи'' као клуб нису напредовали од 2009. године. Он је тада одлучио да пређе у Реал. Португалски фудбалер је шокиран чињеницом да његови саиграче не дијеле исти ниво преданости на тренинзима као што то он чини - преносе британски медији.

Роналдо је по одласку из Јувентуса наводно желио да настави каријеру у Манчестер ситију.

-У једном дијелу књиге се открива да се Роналдо предомислио послије телефонског позива Рија Фердинанда у три сата иза поноћи. Португалац је после тог разговора одлучио да се врати у Манчестер јунајтед -  додају британски медији.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана