Бошковић: Хвала Српској и мојој Билећи на огромној подршци

СРНА
Бошковић: Хвала Српској и мојој Билећи на огромној подршци

БЕОГРАД - Капитен женске одбојкашке репрезентације Србије и најбоља играчица протеклог Свјетског првенства Тијана Бошковић захвалила се грађанима Републике Српске и њене родне Билеће који су свим срцем навијали за њу и њене саиграчице.

"Поздрављам све људе из Републике Српске и наравно моје Билеће. Хвала за огромну подршку свих ових година посебно у протеклих пар недјеља док смо биле на Свјетском првенству", поручила је Бошковићева у видео поруци по повратку у Београд са великог такмичења.

Она је навела да није стигла свима да се захвали, али да је осјетила ову подршку.

"Испратила сам на друштвеним мрежама да је било организовано гледање утакмица испред основне школе у коју сам ишла, а добијала сам и поруке од школских другара. Срце ми је пуно и надам се да ћемо у будућности и даље заједно да се радујемо", рекла је Бошковићева.

Одбојкашице Србије одбраниле су титулу свјетског првака, пошто су синоћ у финалу савладале селекцију Бразила са 3:0, по сетовима 26:24, 25:22, 25:17.

Србија је турнир завршила без пораза, а у 12 мечева изгубила је само пет сетова.

Тијана Бошковић проглашена је за најбољу играчицу и коректора Свјетског првенства. У најбољем тиму првенства, осим Бошковићеве, су још двије одбојкашице Србије - техничар Бојана Дрча и либеро Теодора Пушић.

Златним одбојкашицама вечерас бити приређен дочек испред Скупштине града Београда. 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана