Боровчанин уручио помоћ Славији

Дарко Пашагић
Боровчанин уручио помоћ Славији

БАЊАЛУКА – Предсједник Боксерског савеза Србије Ненад Боровчанин вечерас је уручио вриједну помоћ Боксерском клубу Славији и још једном истакао да ће увијек помагати трофејни спортски колектив за које је наступао од 2004. до 2006. године, када су Бањалучани били неприкосновени владари Премијер лиге БиХ.

-  Моја боксерска каријера била је веома дуга, а сигурно три најљепше године у њој су проведене управо у Славији. Зато користим сваку прилику да помогнем клубу који волим и који ће ми заувијек бити у срцу. Ова помоћ садржи вреће за тренинге и рукавице, а сигурно је да ће ускоро бити нова пошиљка из Србије. Моја је дужност да на све начине помогнем овом клубу, тако да ће већ од 1. марта у Славији као тренер радити један од најбољих кубанских стручњака Рафаел Суарез. Он ће своје богато искуство преносити не само на боксере Славије него и на стручни штаб и сигурно је да ће од њега имати много шта да науче – рекао је Боровчанин.

На помоћи се захвалио шеф стручног штаба Славије Владан Кљајић, који је некада заједно са Боровчанином бранио боје Бањалучана.

-  Хвала нашем великом пријатељу на још једној помоћи и сигуран сам да ће и у будуће бити уз Славију. Ова помоћ биће велики стимуланс за наше младе боксере да што више раде и тренирају како би једног дана поново проносили славу бокса Бањалуке – истакао је Кљајић.

Иначе, Боксерски савез Србије је покровитељ „Омладинске златне рукавице“ која ће се од сутра до недеље у организацији Боксерског клуба Славија одржати у дворани „Центар“.
 

Првог дана такмичења на распореду су елиминационе борбе које почињу у 16 часова. У суботу од 13 часова биће одржани полуфинални мечеви, а истог дана од 16 часова на програму је редовно коло Боксерске лиге Србије. Финални мечеви „Омладинске златне рукавице“ одржаће се у недељу од 17 часова.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана