Борјан: Жао ми је сјајних навијача, они су наш 12. играч

Танјуг
Борјан: Жао ми је сјајних навијача, они су наш 12. играч

Капитен фудбалера Црвене звезде Милан Борјан изјавио је да му је жао што црвено-бијели неће на прољеће играти у неком од европских куп такмичења.

Црвена звезда је вечерас у гостима поражена од Монака (1:4) у мечу посљедњег, шестог кола групе Х Лиге Европе. Шампион Србије је такмичење завршио на посљедњем мјесту на табели са шест бодова.

“Добро смо се припремали за меч, али рано примљен погодак нас је пореметио, уз то, Монако је веома квалитетна екипа, брза, јака. Нама је баш брзина недостајала данас, као и да повежемо пар пасова у офанзиви, док смо у одбрани примали голове на наше грешке и ту почињем од себе. Жао ми је што нисмо прошли даље, али сад је фокус на првенству и купу, јер желимо да и трећу годину у низу освојимо “дуплу круну” “ рекао је Борјан, пренио је званични сајт клуба.

Он је истакао да је поништен гол нападача Црвене звезде Александра Пешића лоше утицао на екипу.

“ВАР убија фудбал, страст, енергију, радост, али шта да се ради, био је офсајд. Сигурно да би нам тај гол дао додатну енергију, али данас није био наш дан. Настављамо даље... “ поручио је капитен Црвене звезде.

Борјан је захвалио навијачима црвено-бијелих на подршци у Монаку.

“Знамо колико су велики наши навијачи и на који начин нас подржавају. И када побјеђујемо и када губимо, они су ту да буду наш 12. играч и хвала им на подршци. Знам да су вечерас превалили далек пут и жао ми је што им нисмо вратили побједом. Имамо још три утакмице до паузе. Покушаћемо поново да их обрадујемо “дуплом круном” “ закључио је Борјан.
 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана