Борјан: Уз пуну Маракану идемо до Лиге шампиона

ГС
Foto: Архива

БЕОГРАД- Капитен и голман ФК Црвена звезда Милан Борјан поручио је данас да уз пуну Маракану он и његови саиграчи могу преко Макабија из Хаифе до пласмана у групну фазу Лиге шампиона.

Изабраници тренера Дејана Станковића у уторак, 23. августа (21.00) дочекаће првака Израела у реваншу плеј-офа за пласман у елитно такмичење, у ком ће јурити заостатак од 3:2 из Хаифе.

"Иза нас је утакмица у Хаифи, резултатски се није завршило како смо очекивали, међутим одиграли смо само једно полувреме. Квалитетни смо и свесни смо те чињенице, огромна жеља је присутна код целе екипе да се пласирамо у Лигу шампиона. Вредно се припремамо, имамо довољно времена да додатно анализирамо противника, видели смо где можемо боље и то ћемо и применити у уторак. Пуна Маракана нас додатно инспирише, када је тако за нас не постоји несавладива препрека", изјавио је Борјан за званични сајт црвено-бијелих и додао:

"Уживамо у атмосфери коју само наши навијачи знају да направе. Упућени смо да је Маракана распродата, а утакмица је тек у уторак, управо то нам је додатни ветар у леђа. Борићемо се, никада није било лако, али смо много пута показали да смо најјачи када је најбитније. Уз нашег дванаестог играча идемо по Лигу шампиона".

Голман петроструког узастопног првака Србије радује се спектаклу на трибинама и још једној посебној кореографији навијача Звезде.

"Порука навијача на утакмици против Пјуника је била јасна. Маракана је на том мечу изгледала феноменално, звездаши су дошли у дресовима што је допринело да слика буде још лепша. Следећи задатак је да сви дођу у црвеним и белим мајицама, желимо да видимо и ту слику и да навијачи обоје стадион у Звездине боје. Утакмица против Макабија је још једна прилика за прави спектакл, ми ћемо учинити све да тако и буде на терену, а на навијачима је да исто учине на трибинама. Звезда је велика породица, свако ће имати своју улогу у уторак, а као што је добро познато, заједничким снагама можемо све", рекао је Борјан.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана