Борјан: Многима је тешко пало што смо прошли даље

б92
Foto: Starsport

Милан Борјан је са четири одбрањена пенала погурао Црвену звезду ка четвртфиналу Купа Србије.

Он је трећи пут од доласка у Звезду био јунак пенал-серије.
Прво у Копенхагену у квалифиакцијама за Лигу шампиона, потом у финалу Купа Србије прошле сезоне и сада на мечу са Радничким.

 - Нема поређења. Свака је била битна и драга на свој начин. Копенхаген је нешто баш посебно, тамо сам и дао гол из пенала. Дерби победа нам је донела трофеј, а сада је важно да нисмо елиминисани из купа и да настављамо ка циљу, а то је дупла круна-  рекао је Борјан и додао:

"Сваки тренутак у Копенхагену био је психолошки тежак и за извођаче и мене као голмана. Сусретао сам се са ситуацијом да је крај уколико не одбраним, што није био случај против Радничког. Било је и ово вече за памћење, надам се и битан корак ка трофеју у куп такмичењу."

Прокоментарисао је приче да је кршио правила током пенал-серије.

"Очито је некима много тешко пало што смо прошли, као и што сам још једном показао да умем да браним пенале у серији. Нека причају и даље, а ја идем поносно својим путем."

Звезду прије дербија са Партизаном, чека меч са Пролетером.

"Ово је био важан тренутак, идемо даље ка циљевима. Свесни смо да немамо право на грешку у пролећном делу сезоне. Сви у екипи силно желимо да одбранимо дуплу круну. Верујемо у то и не можемо другачије него да идемо корак по корак. Честитам саиграчима, доказали смо какав карактер поседујемо и да можемо да победимо и онда када не иде све по плану. Притисак је велики, али до краја сезоне морамо да дамо максимум. Осећамо подршку звездашке јавности, као и клуба која нам много значи. Звезда је последњих неколико година на месту где и припада да буде, почаствован сам као предводник ових момака", закључио је Борјан.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана