Борис Бекер се по изласку из затвора одмах офарбао и зарадио 500.000 евра

Kliks
Foto: Twitter

Легендарни њемачки тенисер Борис Бекер (55) прије неколико дана је пуштен из затвора, а одмах по изласку на слободу дао је интервју за који је инкасирао 500.000 евра.

Билд преноси да је одмах отишао код фризера како би се офарбао у "бакрену" боју, јер је био сијед и вратио је имиџ по којем је био препознатљив.

Њемачки лист тврди да је смјештен у луксузном хотелу у Минхену, а многи су критиковали познату ТВ кућу "Сат1" која је Бекеру платила огроман новац за интервју.

"Дати криминалцу толики новац, боље да су уплатили у хуманитарне сврхе", "како можеш да даш новац криминалцу, патетично", "треба да урадите интервју са људима који напорно раде 40 година, једва састављају крај с крајем", "Борис Бекер није херој него осуђени злочинац", "бацате милионе на криминалца", само су неки од коментара.

Бекер је одслужио осам мјесеци од двије и по године затворске казне, на коју је осуђен због тога што је покушао сакрити 2,5 милиона фунти и некретнине након што је прогласио банкрот.

Прогласио је банкрот прије пет година, а у тренутку банкрота његови дугови су процијењени на 50 милиона фунти. Бекер је пребацио стотине хиљада евра са свог на рачуне бивших супруга Барбаре и Шерли, покушао сакрити 75.000 дионица у компјутерској компанији Брекинг Дата Корп, те покушао сакрити власништво над становима у Лондону и Њемачкој.

Био је проглашен кривим по четири од укупно 24 тачке оптужнице, а почетак казне је служио у озлоглашеном лондонском затвору Вандсворт.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана