Борикова промоција спорта 5.јуна

Дарко Драгичевић
Борикова промоција спорта 5.јуна

БАЊАЛУКА – У Спортској дворани Борик одржан је састанак представника бањалучких спортских клубова поводом организације манифестације „Борикова промоција спорта“.

Манифестација ће се одржати 5. јуна 2024. године у Спортској дворани "Борик" и околним теренима, од 10:00 до 14:00 часова. Спортски клубови из Бањалуке представиће око 50 спортова и спортских активности. Директор Ненад Талић одржао је уводно излагање о значају манифестације, наглашавајући важност оваквих догађаја за промоцију и раст спортских клубова у Бањалуци. 

Jовица Кесеровић, замјеник директора, говорио је о капацитетима и распореду клубова на терену, док је Бранкица Баврлић, портпарол Спортског центра Борик, говорила о важност промоције за спортске организације на оваквој манифестацији.

Манифестација „Борикова промоција спорта“, има за циљ упознавање и промовисање спорта међу дјецом предшколског и школског узраста.

Циљеви манифестације укључују промоцију спорта и спортских колектива, упознавање дјеце са различитим спортовима, едукацију о здравом начину живота и важности бављења спортом, укључује активно учешће дјеце у спортским активностима, омасовљење спорта у цјелини и социјализацију млађе популације.

На различитим локацијама биће организовани терени за различите спортске активности, а спортски клубови ће презентовати своје спортове. Дјеца ће имати могућност да учествују у играма и да се упознају са различитим спортским могућностима.

Очекује се да манифестација „Борикова промоција спорта“ привуче велики број посјетилаца. У случају лошег времена, манифестација ће бити помјерена за други датум

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана