Борцу 100.000 КМ од Станивуковића

Милан Зубовић
Foto: А. Чавић

БАЊАЛУКА - Градоначелник Бањалуке Драшко Станивуковић уприличио је данас пријем за руководство Рукометног клуба Борац у Градској управи и том приликом рекао како ће овај клуб поново да стане на ноге.

- Рукометни клуб Борац заслужује нашу снажну подршку и пажњу, поготово у тренуцима када се налази у тешкој финансијској ситуацији. У потпуности разумијемо тренутно стање у клубу и због тога ћемо извршити уплату у износу од 100.000 марака како би Борац, симбол нашег града, опет чврсто стао на ноге. Издвојићемо и додатна новчана средства за организацију и одржавање предстојећег Свесрпског купа, који ће бити одржан у Бањалуци 12. и 13. септембра - рекао је градоначелник.

Нагласио је и то како опстанак Рукометног клуба Борац не смије бити доведен под знак питања.

- Због тога ћу бити и свједок на суђењу у предмету који се односи на бесправно одузимање њихових просторија, а члан управе овог клуба биће мој близак сарадник Борис Аљетић чиме ћемо додатно показати пажњу овом клубу - нагласио је Станивуковић.

Додао је да и у будућности РК Борац може рачунати и на његову личну подршку, а све у циљу да овај клуб буде на крову Европе, што и заслужује.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана