Борац се враћа на Градски стадион: Побједа “Лешинарима” за рођендан

Г.С.
Борац се враћа на Градски стадион: Побједа “Лешинарима” за рођендан

БАЊАЛУКА - Фудбалери Борца чекали су 16 кола да коначно одиграју прву утакмицу ове сезоне на Градском стадиону у Бањалуци. Ривал у суботу од 18 часова је тузланска Слобода. Тренер “црвено-плавих” истиче да његов тим жели тријумфом да уљепша прославу 35. рођендана навијачке групе “Лешинари”.

- Наш клуб је уложио огроман напор да се посљедњи домаћи меч одигра на нашем стадиону, људи су радили даноноћно како би нам омогућили да оно што тренирамо прикажемо на овој новој подлози. Могу рећи да је Слобода тим који има спој младости и искуства, имају резултатску кризу и заслужили су да имају који бод више. Без обзира на то, ми имамо само један циљ, а то је побједа и освајање три бода како бисмо се на најљепши начин представили нашим навијачима и тако им дали могућност да прославе свој рођендан - рекао је Мариновић.

Парови 16. кола, субота: Вележ - Леотар (13), Слога - Посушје (16), Борац - Слобода (18). Недјеља: Сарајево - Игман (17), Широки Бријег - Зрињски (17). Понедјељак: Тузла сити - Жељезничар.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана