Борац побиједио Спарс у Лиги БиХ: Делалић: Мирна глава донијела тријумф

М. З.
Борац побиједио Спарс у Лиги БиХ: Делалић: Мирна глава донијела тријумф

САРАЈЕВО - Кошаркаши Борца и даље не знају за пораз у Лиги БиХ, а посљедњу побједу изборили су на гостовању код Спарса резултатом 81:79, у осмом колу.

Тиме су направили одличну увертиру за дерби сусрет деветог кола против Широког који је на распореду у петак од 19 часова. Бањалучани су већим дијелом меча били у вођству, да би домаћини у финишу ушли са предношћу 77:76. Ипак, у посљедње 34 секунде Јан Ребец је везао пет поена и донио славље. Госте су до побједе предводили Амсал Делалић са 19 поена и Ребец са поеном мање. Са друге стране најефикаснији је био Лука Мајсторовић са 43 поена.

- Нисмо одиграли добро у неким ситуацијама током меча. Разиграли смо њихове играче, посебно Луку Мајсторовића који је постигао 43 поена. Ипак, нисмо одустајали ниједног момента. Имали смо седам поена минуса на два и по минута прије краја да бисмо заиста добро одиграли у завршници. Били смо смирени, бирали добра рјешења и на крају били прецизни са линије слободних бацања. Та мирна глава донијела нам је тријумф. Екипа је показала карактер у финишу и то може да нас радује, али грешке  морамо да исправљамо - рекао је Делалић.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана